Surveillance

 

 

Veilig de nacht en het weekend in

Criminaliteit, vandalisme en andere wantoestanden zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Iedereen heeft ermee te maken. KSS biedt daarom de mogelijkheid om surveillance’s uit te voeren in en om uw (bedrijfs) pand. De Surveillance’s gelden vooral in de avond-, nacht- en weekend uren, waarbij een surveillant uw pand controleert op eventuele braakschade, lekkage en andere onregelmatigheden.

De mobiele surveillance van KSS is in te zetten voor het verrichten van een aantal zaken:

  • brand en sluit ronden
  • open en/of sluiten van uw (bedrijfs)pand
  • in- en uitschakelen van uw alarmsystemen

De mobiele surveillancedienst is ook voor verschillende ondersteunende diensten. Onze mobiele surveillancedienst beschikt over moderne en herkenbare voertuigen, een brandblusapparaat en een real-time Track & Trace systeem.

Een brand- en sluit ronde wordt meestal op vaste tijden uitgevoerd, waarbij de surveillant van KSS let op brandgevaarlijke situaties, lekkages, onnodig ingeschakelde apparatuur en eventuele opstaande ramen en deuren. De surveillant van KSS handelt naar de instructies die door u zijn vastgesteld.

 


Wilt u meer weten over onze surveillance-diensten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via: 06 – 143 11 402 of vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.