Portiers & Receptie -diensten

 

 

Veilig en Gastvrij

KSS stelt dat een portier of een medewerker bij de receptie het visitekaartje van uw bedrijf of organisatie is. Tevens heeft de medewerker van KSS door zijn of haar strategische positie een belangrijke rol in uw complete veiligheidsmanagement.

Daarom kunt u bij KSS desgewenst tot 24 uur per dag beschikken over portiers en receptie medewerkers die excelleren in gastvrijheid, maar ook de vaardigheden hebben om de veiligheid te garanderen. Onze medewerkers hebben een brede opleiding achter de rug. Gedurende die opleiding komen alle facetten aan de orde, die te maken hebben met een effectieve uitoefening van hun functie: van etiquette tot en met conflicthantering. En eenmaal aan de slag in uw organisatie, gaat die opleiding gewoon door in de vorm van een adequate inwerk training.

Aan de hand van uw wensen bereiden wij uw nieuwe portier of receptionist optimaal voor op zijn of haar nieuwe taken. Hierdoor bewerkstelligd KSS dat er iemand op die stoel zit, welke optreedt als verlengstuk van uw eigen organisatie.

Wij zorgen voor 24-uurs bereikbaarheid. 100% bezetting ook bij ziekte, vakantie en in piek periodes

Wij werken met vaste medewerkers per locatie. De specifieke geselecteerde medewerkers zijn ook uitstekend in te zetten voor ondersteuning van de facilitaire organisatie, waarbij ze zelfstandig vragen,
klachten en storingen kunnen afhandelen.

 


Wilt u meer weten over onze portier & receptie -diensten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via: 06 – 143 11 402 of vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.