Horecabeveiliging

 

 

Veilig in de horeca, voor u en uw gasten

Veiligheid staat bij KSS voorop. Wanneer KSS beveiligt in de Horeca, draagt KSS zorg voor het bewaren van de orde en veiligheid in en om de horecagelegenheid. Er wordt gelet op bezit van verboden wapens en/of ongewenste wapens, drugs, maar ook naleving van kleding voorschriften, het toelatingsbeleid en het signaleren van het verkeren onder invloed van drugs en/of alcohol.

Tot de taken van de Horecabeveiliger van KSS behoren dan ook het eventueel weigeren van personen op basis van het toelatingsbeleid, het houden van toezicht en/of orde, bewaken in de ruimten waar gasten zich bevinden, handelen bij orde verstoringen in het algemeen zoals ruzie, vechtpartijen, zakkenrollen en vernielingen, in het uiterste geval zorg dragen voor het verwijderen van gasten en ordeherstellend handelen bij calamiteiten zoals vecht- en schietpartij en, ongevallen, brand en bomalarm.

De Horecabeveiligers bij KSS worden geselecteerd op het gedecideerd kunnen optreden in bovenstaande gevallen. De beveiligers hebben ervaring en weten hoe zich te gedragen in lastige situaties. Als Horeca bedrijf geeft u aan wat uw wensen zijn, en KSS zorgt dat deze wensen uitgevoerd worden.

 


Wilt u meer weten over horecabeveiliging, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via: 06 – 143 11 402 of vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.