Animalebeveiliging

 

 

Animalebeveiliging


KSS zorgt tijdens Animale Beveiliging voor het verkleinen van risico’ s, voortkomend uit de externe schadelijke invloeden welke objecten kunnen ondervinden. Tevens worden de honden bij KSS gebruikt voor
surveillancediensten voor zowel de object beveiliging en bewaking als de collectieve beveiliging.

KSS zet alleen honden in met een certificaat van geschiktheid afgegeven door de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging, waaruit blijkt dat de hond geschikt is om als surveillance- dan wel object bewakingshond te worden ingezet. Daarnaast bezit de hondengeleider een verklaring, afgegeven door de Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging, dat de geleider en de hond een, voor het verrichten van de werkzaamheden, geschikte combinatie vormt.

Tijdens de uitvoering van de beveiligingswerkzaamheden staat de hond onder direct toezicht van de geleider. Het gebruik van de bewakingshond gaat in geen geval de perken van redelijkheid en gematigdheid te buiten. De hondengeleider en zijn bewakingshond zijn verplicht, minimaal een halve dag per week, gezamenlijk te trainen om goed te blijven functioneren.

 


Wilt u meer weten over animalebeveiliging, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via: 06 – 143 11 402 of vul ons contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.